Onze merken

Alleen het allerbeste vuurwerk vinden wij goed genoeg. Daarom werken wij samen met de meest toon aangevende vuurwerk merken van Nederland. Onze leveranciers hebben kwaliteit, veiligheid en schoonheid in een hoog vaandel staan. Samen met hun werken we aan een veilige en milieu vriendelijke jaarwisseling voor iedereen. Lees alles over wat onze vuurwerk merken zo onderscheidend maakt.

ZENA VUURWERK

Beneluxe grootste vuurwerkmerk bekend van de vuurwerkwinkels in België. Jaarlijks trokken grote getale Nederlanders massaal naar België om hun vuurwerk te kopen. Zena Vuurwerk is een begrip in vuurwerkland. Met het jaarlijkse het grootste en gratis vuurwerkfestival van Noord-Europa de Zena Trophy!

De producten gemaakt door Zena Vuurwerk zijn niet meer enkel in België verkrijgbaar, deze hoogstaande kwaliteit is bij Bofi Vuurwerk in Zaandam te koop.

FUNKE VUURWERK

Nieuw sinds het seizoen 2019/2020! Funke Vuurwerk, het kwaliteitsmerk uit Oost-Europa. Funke is groot geworden in Duitsland en Polen met professionele flowerbeds voor vuurwerkshows. Deze uitzonderlijke kwaliteit vuurwerk komt nu ook naar de Nederlandse markt! Wij van Bofi Vuurwerk zijn uitgekozen als de dealer in de regio van groot Amsterdam. Bijzonder goed grondvuurwerk en cakes en compounds zijn in ons assortiment te vinden!

LUYPAERS EXCLUSIVE FIREWORKS

Dit jaar nieuw onder de vlag van Zena vuurwerk. Een zeer exclusive lijn met hoogstaand vuurwerk met vernieuwde effecten op de Nederlandse markt. Mines met blinkers onder de bombettes. Dit premium merk heeft stuk voor stuk toppers en gaan gegarandeerd uitverkopen dus wees er snel bij!

ORIGINAL FIREWORKS

Een van de langst lopende vuurwerkmerken vind zijn oorsprong in België. Dit merk is te herkennen aan zijn logo met de Olifant. Producten van Original onderscheiden zich vaak door de bijzondere tropische kleuren die vaak kostbaarder zijn om te maken. Pure kwaliteit dit zich over de jaren heeft bewezen. Voor de liefhebber met oog voor de bijzondere kleurenpaletten.

HERLAT

Herlat vuurwerk is de prijsvechter die veel weet waar te maken voor uitzonderlijk lage prijzen. Goed gevulde compound cakes met een goede opbouw naar een finale. Stuk voor stuk kwaliteits vuurwerk die zijn oorsprong kent op de Duitse markt. Laat u verassen door de productfilmpjes in onze webshop en u zal overtuigd zijn dat dit niet aan uw collectie mag ontbreken.

BESTSELLERS

De meest verkopende producten voor geweldige actieprijzen! Al onze bestsellers zijn de meest verkochte producten, hierdoor kan Bofi vuurwerk deze met geweldig lage prijzen aanbieden. Deze kopen wij met grote hoeveelheden in om voor iedereen de mooiste traditie van het jaar betaalbaar te houden.

RUBRO

Dit kwaliteitsmerk is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en is favoriet bij onder de vuurwerkliefhebbers. Uitzonderlijk hoge kwaliteit die veel gebruikt wordt in vuurwerkshows. Dit jaar hebben wij een 4 tal compounds toegevoegd aan onze webshop. De echte pyrofreak heeft deze cakes in zijn collectie.

ROYAL CLASS X

Dit jaar nieuw in ons assortiment en enkel verkrijg via onze webshop. Een Hollandse klasieker onder de Nederlandse vuurwerkmerken, de Royal Class X. Super dikke compounds die u versteld doen staan. Te herkennen aan de blauwe labels kunt u deze met trots in de straat zetten.

PYROBASE

Pyrobase is een enorm diverse vuurwerklijn met grote en kleine producten in alle categorieën. Van single shots tot compounds zijn dit allemaal stuk voor stuk onderscheidende producten. Ook deze producten zijn uitvoerig getest voor de Nederlandse markt en kunt u met een gerust hart veilig gebruiken. De producten herkent u aan de zwarte labels met rode bedrukking. Pyrobase is bekend geworden met het opvallend goede fluit en sier effect van de Gunner, heeft u die al gezien in de webshop?

THOR

Dit vuurwerk merk spreekt voor zich, de mythische uitstraling van alle producten doen hun naam waar. Thor is in de oude Germaanse mythologie een dondergod. Deze productlijn bestaat uit de extreem goede vuurpijlen Lightyear, cakes en compounds. Met dit jaar nieuw in het assortiment, Thor’s hammer, een mega compound goed voor een vuurwerkshow van 2 minuten.